Agria

Agria

Ia har haft sina djur försäkrade i Agria sedan 1981, då namnet var JFB. Vi har fortfarande 33 år senare, alla våra djur försäkrade hos Agria.

Agria djurförsäkring har som affärsidé att genom specialistkunskap och engagemang utveckla och sälja trygghet för djur och människor. Vi har alltid fått bra service och trevligt bemötande hos Agria och ser fram emot fortsatt samarbete. Agria har flera ombud som har ett stort kunnande om islandshästar vilket underlättar kontakten. Vårt ombud heter Anne Fornstedt och hon hjälper oss alltid snabbt och smidigt. Vi är glada att ha Anne som ombud då hon själv rider och tävlar islandshäst. Dessutom är hon en av Sveriges bästa domare och har dömt VM flera gånger.

Agria har fått pris för sitt kvalitetsarbete och vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet två gånger.  Vi kan varmt rekommendera deras innehållsrika och informativa hemsida www.agria.se, som fått Web Service Award för Sveriges bästa hemsida i kategorin information & service, även den utmärkelsen har de fått två gånger, nu senast 2006.  På webbplatsen finns det massor att läsa, t ex om unghästar, fölning, sadlar, hästköp, tömkörning, hovvård, foder, utbildningar, vaccinering, avmaskning och mycket mera. Titta in själv så får du se!

Det är extra roligt att samarbeta med Agria då de stödjer svenska Islandshästförbundet.

 

Mirre-028

Diva, som här är dräktig och rund, är sedan hon föddes försäkrad i Agria.