Ridtiderna läggs ut onsdagen före aktuellt kurstillfälle. Sedan 2005 har jag bara missat att lägga ut tiderna på rätt dag en gång. Ibland är det däremot problem att se tiderna i mobilen och paddan - pröva isåfall att kolla på en dator och kom ihåg att uppdatera sidan.

Kurs lördag 16 januari

Ni som ska rida har fått tiderna via mejl.

 

 

 

Alla tider är ca-tider, håll koll på när eleven före dig börjar sin ridlektion.

 

 

Värm gärna upp i ridhuset när eleven före dig har cirka 10 minuter kvar på sin lektion. Läs alltid på tavlan direkt till höger i stallet när du kommer till Lindnäs. Kratsa hovarna i boxen före ridning i ridhuset. Välkommen önskar IA och Denni!

OBS!!!

Vi vill undvika att få någon smittsam sjukdom. Därför ber vi dig att se till att din häst inte träffar någon ny häst den sista veckan innan ni kommer hit, din häst inte under de 3 sista veckorna inte varit uppställd på stall eller gått på bete, där smittsam sjukdom dig veterligen förekommit, din häst under samma tid ej heller varit i kontakt med häst, som så vitt kan ha haft någon smittsam sjukdom, din häst inte haft kvarka eller varit i kontakt med häst som haft kvarka under de senaste 6 månaderna, din häst i övrigt dig veterligen är frisk och i god kondition.